kontakt@fundacjaprawaojca.pl

Menu Close

Masterclass 2 – To nas czeka

Fundacja Prawa Ojca

"To nas czeka" - szkolenie online

Masterclass 2 „To nas czeka”. Praktyczna wiedza, połączona z dużą ilością doświadczenia setek, a może tysięcy ojców co przeszli tą drogę. Jednak była to ich własna ścieżka z błędami, z porażkami. Dzięki Masterclassie mamy ogromne możliwości przewidzenia, nauczenia się, a przede wszystkim zrozumienia tego co nas czeka. Od pierwszy dni rozstania i sporu napotykamy szereg nowych informacji, miejsc i osób, które będą długie miesiące jak nie lata uczestniczyć w naszej sprawie, aż do końca. Mediacja, badania psychologiczne, kontakt z nimi, jak i biegli Sądowi, czy terapeuci. To część osób z którymi w większości przypadków przyjdzie nam rozmawiać, zwierzać się i Dzielic naszymi emocjami. Chcemy tego, czy nie, to nastąpi, a im lepiej się do tego przygotujemy, tym lepsza czeka nas i nasze dzieci przyszłość.

Jeden dostęp - trzy szkolenia!

Wykupując dostęp do Szkolenia Online Masterclass 2 – „To nas czeka” otrzymujesz dostęp do trzech nagrań oraz do ćwiczeń w formie PDF do pobrania.